Bekeményített és lemondott egyik legjobb kosarasáról a Nets

2021.10.12.
Comments off
3 Views

Amíg nem felel meg a koronavírus támasztotta egészségügyi követelményeknek, addig se az edzéseken, se a mérkőzéseken nem számít egyik legjobbjára, Kyrie Irvingre, a Brooklyn Nets kosárlabdacsapata.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az NBA egyik legtechnikásabb irányítója nem kér a vakcinából, így viszont a helyi rendelkezések értelmében New Yorkban nem játszhat a fedett létesítményben.

Márpedig az nagy luxus lenne, hogy egy játékost csak az idegenbeli meccsekre tartson a Nets, ezt oldotta meg úgy a vezetés, hogy kedden bejelentette, ilyen opciók alapján inkább egész idényben nem számít játékosára.

„Kyrie személyes döntést hozott, mi tiszteletben tartjuk az egyéni választási jogát. Jelenleg azonban éppen ez korlátozza abban, hogy számíthassunk rá. Márpedig nem engedhetjük meg, hogy csapatunk bármely tagját részmunkaidőben foglalkoztassuk” – nyilatkozta Sean Marks, a Nets általános igazgatója.

Ez azt jelenti, hogy amíg Irving nem tud teljes értékűen részt venni az összes mérkőzésen, addig a csapat nem számol vele, és még az edzéseket sem látogathatja.

Eredeti cikk

Comments are closed.