Tyson Fury eszelőset bulizott, miután kiütötte Deontay Wildert

2021.10.11.
Comments off
10 Views

Tyson Fury megtartotta a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki övét, miután kiütötte Deontay Wildert a szombati nehézsúlyú profi ökölvivő világbajnoki címmeccsen.

Nehéz szülés volt a brit számára a győzelem, mert kétszer is padlózta őt amerikai ellenfele. Végül a 11. menetben intézte el Wildert, így aztán volt mit megünnepelnie Furynak. A 33 éves bokszoló pedig adott is az érzésnek, belevetette magát az éjszakai életbe Steve Aokival az oldalán és őrült nagyot bulizott.

2022 tavaszán Anthony Joshua és az ukrán Olekszandr Uszik között a nehézsúlyú profi ökölvívás három nagy világszervezetének övéért csap össze, Fury ennek a meccsnek a győztesével öklözhet legközelebb.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.