Fucsovics Mártonnak egy meccsig tartott az Indian Wells-i tenisztorna

2021.10.09.
Comments off
10 Views

Fucsovics Márton három játszmában kikapott Gianluca Magertől az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

A világranglistán 42. magyar játékos remekül kezedett és a 6:1-es szett után nem sokan hitték volna, hogy még izgulnia kell. Ezután viszont összeszedte magát az olasz és miközben egyre jobban játszott, Fucsovics egyre biznyalanabbá vált és végül 2-1-re ki is kapott.

A Wimbledonban negyeddöntős magyar éljátékos legutóbb augusztus 25-én, Winston-Salemben nyert mérkőzést, azóta a US Openen, Metzben és legutóbb San Diegóban is a nyitókörben kikapott. A füves pályás Grand Slam-torna óta egyetlen győzelem mellett ez már a hatodik veresége.

Végeredmény – 1. forduló (a 64 közé jutásért)

Gianluca Mager (olasz)-Fucsovics Márton 1:6, 6:3, 6:2

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.