Megműtötték, kórházban lábadozik a magyar teniszező

2021.10.08.
Comments off
9 Views

Csuklóműtéten esett át Stollár Fanny, a nő tenisz-világranglista 350. helyén álló magyar játékos szerint ez volt az utolsó lehetősége a biztos gyógyulásra.

„Mint néhányan már tudjátok, jó ideje küzdök a csuklómmal. Idén vissza akartam térni, de nem telt el hét, hogy a csuklóm ne fájt volna. Ez volt az utolsó lehetőségem, sohasem könnyű a műtét mellett dönteni.

De ez volt az egyetlen módja annak, hogy esélyem legyen a visszatérésre, és egészségesen űzzem azt a sportot, amelyet szeretek

– írta Instagram-oldalán.

Stollár legutóbb október elsején, a budapesti 25.000 dolláros versenyen lépett pályára, ahol a legjobb 16 között 6:3, 6:0-ra kikapott a román Alexandra Cadantutól.

Párosban szeptember közepén, a portorozi tornán lépett pályára, akkor a kazah Anna Danyilina oldalán a negyeddöntőben búcsúzott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.