Egyéniben és párosban is tornát nyert egy nap alatt a magyar teniszező

2021.09.26.
Comments off
15 Views

Bondár Anna fantasztikus vasárnapot produkált, ugyanis a Wiesbadenben rendezett salakpályás női tenisztornán egyéniben és párosban is első helyen zárt.

A világranglistán 179. játékos az első kiemelt francia Clara Burellel (91.) csapott össze az első döntőjében, amelyet 6:2, 6:4-re nyert meg. Bondár nem sokkal később párosban is döntőt vívott Lara Saldennel az oldalán, a negyedik helyen kiemelt magyar-belga duó döntő rövidítésben 6:7 (9-11), 6:2, 10-4-re verte a holland Arianne Hartonót és az ausztrál Olivia Tjandramuliát.

Az egyéni döntős esőszünet miatt a páros döntő kezdésekor már több mint 5 órája kellett folyamatosan játékra készen állnom, amely nagyon megnehezítette a koncentrációt. Larával a verseny elejétől jól megértettük egymást, így a hét folyamán egyre jobb lett a játékunk. Nem kívánhattam volna jobb befejezést erre a hétre, ezek a karrierem eddigi legnagyobb tornagyőzelmei mind a két számban

– mondta az MTI-nek a 24 éves magyar játékos.

Bondár hétfőn rengeteget jön majd föl a világranglistán, karriercsúccsal a 146. hely környékére kerül majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.