Letartóztattak egy szurkolót, aki a balhés meccs lelátóján maszturbált

2021.09.21.
Comments off
12 Views

Botrányosra sikerült a Lens-Lille francia bajnoki a hétvégén, mivel szurkolók lepték el a pályát a félidőben némi verekedés reményében.

Amiről azonban keddig nem szereztek tudomást a hatóságok, hogy az egyik Lille-szurkoló is botrányt okozott. A La Voix du Nord beszámolója szerint a férfi a vendégek lelátóján döntött úgy, hogy előveszi a péniszét és kényezteti magát. Az esetről fénykép is készült, úgyhogy letartóztatták a drukkert közszeméremsértésért és a kihallgatása után tizenötezet eurós, vagyis cirka ötmillió forintos büntetést kap majd.

A francia labdarúgóliga testülete október 6-án tárgyalja a verekedés ügyét, addig viszont a Lens nézők nélkül kénytelen megvívni a Strasbourg, és a Stade de Reims elleni bajnokikat is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.