5/5: Nagy Ádámék hibátlanul menetelnek a Serie A felé – videó

2021.09.21.
Comments off
15 Views

A Pisa – Nagy Ádámmal először a kezdőcsapatban – a szintén nagy terveket szövögető és a korábbi olasz miniszterelnök, valamint Milan-tulaj, Silvio Berlusconi kezében lévő Monzát fogadta hazai pályán.

És gyorsan vezetést is szerzett, Sibilli szép egyéni akció végén talált a hálóba a 7. percben. Ezután ugyan a Monza átvette a kezdeményezést, a házigazda pedig inkább kontrázni próbált, de gól már nem esett a szünetig. A fordulás után viszont elég gyorsan eldőlt minden: előbb Caldirola kapott piros lapot a vendégek részéről, majd Luccát találták meg egy jó passzal az elmélázó védők között, a csatár pedig nem hibázott (2-0). A Monza ugyan tíz emberrel is szépített, de pontot nem szerzett, sőt, a hazaiak még egy 11-est is lőhettek, de Gucher elhibázta a büntetőt a 93. percben.

A 4-3-2-1-es felállás tengelyében rengeteget dolgozó Nagynak sok jó megmozdulása volt a mezőnyben, magabiztosan oldotta meg feladatát és hasznos futballal járult hozzá csapata újabb győzelméhez. Amelyet alaposan meg is ünnepeltek szurkolóikkal együtt.

Serie B, 5. forduló:

AC Pisa – AC Monza 2-1 (Sibili 7., Lucca 53., ill. Dany Mota 64.) – piros lap: Caldirola (Monza, 47.)

Eredeti cikk

Comments are closed.