Chelsea: kirabolták a védő házát, amíg a BL-meccsen játszott

2021.09.16.
Comments off
18 Views

Nem lehetett felhőtlenül boldog Reece James a keddi Bajnokok Ligája-siker után – miközben hozzásegítette a Chelsea-t a Zenit 1–0-s legyőzéséhez, kirabolták a házát.


Hirdetés

Reece Jamest akkor rabolták ki, amikor a Zenit ellen játszott a Bajnokok Ligája csoportkörében (Fotó: AFP)
Reece Jamest (balra) akkor rabolták ki, amikor a Zenit ellen játszott a BL-csoportkörben (Fotó: AFP)

Az angol válogatott játékos egy Instagram-bejegyzésében osztotta meg a videót, amelyen az látható, hogy egy csoportnyi betörő éppen kirabolja a londoni házát. A 21 éves James azt írta, hogy egy személyes tárgyakat tartalmazó széfet sikerült zsákmányolniuk az elkövetőknek. 

„Szeptember 14-én éppen a Bajnokok Ligájában játszottam, amikor gyáva rablók törtek be a házamba. Együttesen sikeresen elvittek egy nehéz széfet, amelyben néhány személyes tárgyam volt. Nem tartok ékszereket otthon, így mindössze az érmeimet sikerült eltulajdonítaniuk. Ezeket az emléktárgyakat a Chelsea-vel és Angliával nyertem meg. Ezek a címek olyan megtiszteltetések, amiket akkor sem vehetnek el tőlem, ha fizikai értelemben már nincsenek nálam az érmek” – írta a Chelsea-védő, aki megkérte a követőit, hogy segítsenek beazonosítani az elkövetőket. 

Nem először fordul elő, hogy a „kékek” kötelékébe tartozó futballistát kirabolnak: 2012-ben a Chelsea edzőközpontjában jártak tolvajok, akik több játékos telefonját és pénztárcáját tulajdonították el.

Eredeti cikk

Comments are closed.