PL: s akkor a liga legjobbja Cristiano Ronaldo – a FIFA 22 készítői szerint

2021.09.14.
Comments off
3 Views

Egyre több információ kerül napvilágra a FIFA-játéksorozat októberben debütáló új részéből. A készítők most az angol élvonal, a Premier League legjobb játékosairól rántották le a leplet, bemutatva a 20 legjobb kártyát/értéket kapott futballistát, valamint az idény „álomcsapatát”. Mondani sem kell, a Manchester Unitedhoz 12 év után visszatérő Cristiano Ronaldo rögvest tarolt…

A Premier League legjobb indulóértékét Cristiano Ronaldo kapja a FIFA 22-ben (Fotó: AFP)


Hirdetés

C. Ronaldo mellett Kevin De Bruyne és Harry Kane került még a legjobbak közé a futballjáték készítőinél. A portugál klasszis, valamint a belga karmester 91-es, a Tottenham angol támadója 90-es értékről indul majd a játék új kiadásában. 

A Premier League legjobb kapusa Ederson, aki hasonlóan az előző idényhez 89-es pontszámot tudhat a neve mellett. Ez tavaly még csak a második legjobb rating volt, akkor a brazil válogatottbeli riválisa, a Liverpool kapuját őrző Alisson 90-es volt. 

Érdekesség, hogy Ronaldo még úgy is a legjobb értéket kapta a Premier League-ben, hogy az augusztus közepén kiszivárgott listához képest két pontot rontottak is a kártyáján. 

Az EA bejelentése kiemeli – bár a posztonkénti bontás miatt az álomcsapatba nem kerültek be – Alisson és Sadio Mané 89-es értékét, valamint a Chelsea-hez visszatért Romelu Lukaku 88-as, a Man. Cityben futballozó Raheem Sterling 88-as, és az előző idényhez képest jelentősen jobb értéket kapó City-védő, Ruben Dias 87-es „osztályzatát”.

A legjobb húszból a leggyengébb Joao Cancelo, aki 86-os értéket tudhat magáénak. 

Az eddigi információk alapján a FIFA 22-ben Lionel Messié lesz a legjobb alapkártya (93), megelőzve Robert Lewandowskit (92). 

Az előző kiíráshoz hasonlóan az új játék ikonjai között is ott lesz Puskás Ferenc, míg az MTK (FIFA 99, FIFA 2000) és az Újpest (FIFA 99) után a Ferencváros a harmadik magyar klub lett, amely szintén szerepelni fog a sorozatban. 

Eredeti cikk

Comments are closed.