Miután elverte Djokovicot, a világ legjobbjának nevezte

2021.09.13.
Comments off
5 Views

Van érzéke a színpadiassághoz Danyiil Medvegyevnek, az orosz teniszező ugyanis miután a US Open döntőjében három 6:4-es szettben elverte Novak Djokovicot és elütötte attól a bravúrtól, hogy egy naptári évben minden Gand Slam-tornát megnyerjen, a történelem legnagyobb teniszezőjének nevezte.

Ilyen bravúr legutóbb 1969-ben fordult elő a férfiaknál, akkor Rod Laver gyűjtött be minden nagy trófeát. Djokovic egyetlen meccsre volt ettől, de nem bírt Medvegyevvel.

Az orosz a meccset követően aztán kijelentette:

Sohasem mondtam ezt senkinek, de most megteszem: számomra te vagy a történelem legnagyobb teniszezője.

A mérkőzésen végig Medvegyev akarata érvényesült, 16 ásszal és 38 nyerő ütéssel zárt, 11-gyel többel, mint Djokovic.

Az oroszok tudják, hogyan kell ünnepelni, remélhetőleg nem fogok bekerülni a hírekbe

tette hozzá.

A vereség ellenére a világelső Djokjovic gyarapítani tudta világranglista-pontjai számát, így a korábbi 1133 pontról 1353 pontra nőtt az előnye a második helyezett orosz riválissal szemben.

Fucsovics Márton maradt a 41. helyen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.