PL: a Leverkusentől igazolt villámgyors szélsőt a Villa – hivatalos

2021.07.31.
Comments off
15 Views

A Premier League-ben szereplő Aston Villa hivatalos oldalán számolt be róla, hogy megegyezett a Leverkusennel a jamaikai szélső, Leon Bailey átigazolásáról. A 23 éves játékosért sajóhírek szerint 30 millió fontot fizetnek a birminghamiek.

Leon Bailey sebességével olykor az őrültebe kergette a Bundesliga-védőket – vajon a PL-ben is hasonló lesz a helyzet? (Fotó: AFP)

A hivatalos bemutatásra minden bizonnyal a jövő hétig kell várni, amikor a 23 éves jamaikai játékos átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon. Bailey öt éves szerződést ír majd alá az angol klubbal, amely 30 millió fontot fizet a Leverkusennek.


Hirdetés

Az Aston Villa korábban már szerződtette ezen a nyáron a Norwichtól az argentin Emiliano Buendíát, valamint az Intertől a klub korábbi játékosát, Ashley Youngot. 

Bailey 2017-ben igazolt a belga Genktől a Leverkusenhez, ahol 156 tétmeccs alatt 39 gólt szerzett és 26 gólpasszt osztott ki. 

Az Aston Villa egyébiránt szombaton játszott felkészülési meccsen a Nagy Ádámot is foglalkoztató Bristol City ellen, amit 3–0-ra megnyert. A magyar válogatott középpályás csereként lépett pályára a 61. percben. 

Eredeti cikk

Comments are closed.