Hanga Ádám távozott a Barcelonától

2021.07.16.
Comments off
15 Views

Igaznak bizonyultak a spanyol sajtóhírek, Hanga Ádám valóban távozik a Barcelona kosárlabdacsapatából, ezt a katalán klub pénteken jelentette be.

A rövid közlemény szerint Hanga 276 meccsen szerepelt a klubban 2017 óta, a további pályafutásához pedig sok sikert kíván a klub.A 32 éves kosaras a legutóbbi idényben spanyol bajnok és Király Kupa-győztes lett, valamint az Euroliga döntőjébe jutott, ám a Barca azt a finálét elveszítette.

Spanyol sajtóértesülések szerint az idei bajnoki fináléban éppen az ősi rivális Real Madrid érdeklődik iránta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.