Újabb kérők a láthatáron, ennyit kér Szalai Attiláért a Fener

2021.06.25.
Comments off
18 Views

Szalai Attilát a télen igazolta le a Fenerbahce az Apollón Limasszoltól, a magyar védő pedig azonnal alapember lett, ráadásul nemcsak a védekezésből vette ki a részét, volt ugyanis három gólja is a török élvonalban – csapata végül bronzéremmel zárt. Már az elmúlt hónapokban hírbe hozták több csapattal, mindezek után a válogatottban is jó teljesítményt nyújtott a portugálok, a franciák és a németek ellen, a magyar együttesre, így Szalaira is többen felfigyeltek.

Korábban már lehetett hallani a többi közt az Atlético Madrid, a Sevilla és a Leicester City érdeklődéséről, míg friss hír, hogy az Atalanta és az Aston Villa is kinézte magának. A török Fanatik úgy tudja, a Fenerbahce vezetősége minden ajánlatot meghallgat, de

legalább 20 milliót kér a játékosért, annál kevesebbért biztosan nem engedik el.

A 23 éves Szalai Attila már fiatalon a Rapid Wien akadémiájára került, majd eltöltött két szezont Mezőkövesden, onnan igazolt Ciprusra. A Fener 2 millió euró körüli összegért igazolta, most meg már legalább tízszeres árat kér érte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.