NB I: a Honvéd az első számú kapusával is hosszabbított

2021.06.24.
Comments off
15 Views

A labdarúgó NB I-re készülő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, Tomás Tujvel egy évvel meghosszabbította az idén nyáron lejáró szerződését.

Tomás Tujvel marad Kispesten (Fotó: Tumbász Hédi)


Hirdetés

A 37 esztendős szlovákiai kapus 2019 nyara óta a kispestiek játékosa. Az NB I legutóbbi kiírásában mind a 33 fordulóban Tujvel nevével kezdődött a Honvéd összeállítása.

„Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is a Honvéd embere lehetek! – idézi a honvedfc.hu Tomás Tujvelt, aki tavaly magyar állampolgárságot szerzett. – Volt ajánlatom más csapatoktól, de én végig szerettem volna Kispesten maradni, mert ahogyan korábban is mondtam, nekem a Honvéd olyan, mint egy család, mint a második otthonom. Emiatt is nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk a folytatásról. Az ember sosem tudhatja, mit hoz a jövő, én sem tudom, meddig folytatom a pályafutásomat, de most csak erre a szezonra, csak a Honvédra koncentrálok.”

A Honvéd a közelmúltban Baráth Botonddal, Eppel Mártonnal, Ivan Lovriccsal, Mohamed Mezgranival és Nagy Gergővel is szerződést hosszabbított.

Eredeti cikk

Comments are closed.