A Serie A élcsapat is versenyt fut Szalai Attiláért

2021.06.22.
Comments off
15 Views

A Serie A-ban szereplő, az előző idényben bronzérmet szerzett Atalanta is komolyan érdeklődik a magyar válogatott és a Fenerbahce védője, Szalai Attila iránt. Ezt állítja az olasz calcioweb.eu információi szerint. Pár napja a spanyol sajtó azt írta, az Atlético Madrid küldött játékosmegfigyelőt az Eb-re a ballábas védőnk miatt, míg korábban Szalait hírbe hozták a Premier League-ből a Leicester Cityvel és a West Ham Uniteddel is.

A Fenerbahce télen, kétmillió euróért vásárolta ki az Apollón Limaszollal megkötött szerződéséből a 23 éves labdarúgót. A bal lábas, így bal oldalon belső-, és szélsővédőként is bevethető játékos értékét jelenleg 7 millió euróra tartja a trasfemrmarkt.com, de állítólag 25 millió alatt nem válna meg tőle a török élcsapat, amely nyilván addig húzza az időt, ameddig lehet, hiszen mindkét eddigi Eb-mérkőzéseken remekül teljesített Szalai és benne van a pakliban, hogy a németek ellen még villant valami extrát, és így még magasabbra tornázhatják a vételárát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.