13 év után tér vissza a ringbe a bokszlegenda De La Hoya

2021.06.18.
Comments off
23 Views

Oscar De La Hoya szeptember 11-én, a profi bokszban tartott csaknem tizenhárom év szünet után ismét szorítóba lép, írta az MTI.

Az egykori klasszis ökölvívó a kevert harcművészet (MMA) egy korábbi bajnokával, a brazil Vitor Belforttal ütközik meg a ringben, a profi boksz szabályai szerint.

A 48 éves De La Hoya csütörtöki bejelentése szerint Las Vegasban tér vissza a kötelek közé. Eddigi utolsó mérkőzését 2008 decemberében vívta, amikor vereséget szenvedett a hivatásos ökölvívás egy másik korszakos alakjától, a Fülöp-szigeteki – jelenleg is aktív – Manny Pacquiaótól, éppen Las Vegasban.

Az amatőrök között 1992-ben, Barcelonában könnyűsúlyban olimpiai bajnok De La Hoya profiként hat különböző súlycsoportban jutott el a világbajnoki címig.

A 44 éves Belfort, aki MMA-meccsei közül 26-ot megnyert, 14-et elveszített, 2018 óta nem vívott ketrecharcot, egyetlen korábbi profi bokszmérkőzésén kiütéssel diadalmaskodott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.