Federer nagy csatában nyert, de visszaléphet a Garroson

2021.06.06.
Comments off
5 Views

Roger Federer négy szettben nyert a német Dominik Köpfer ellen, ezzel nyolcaddöntőbe jutott a francia nyílt teniszbajnokságon. A hússzoros Grand Slam-tornagyőztes svájci játékos 3 óra 39 perc alatt gyűrte le ellenfelét, és a következő fordulóban az olasz Matteo Berrettinivel csap majd össze.

Kérdés, hogy Federer egyáltalán vállalja-e a szereplést, mert a mérkőzés után azt mondta, lehet, visszalép a folytatástól.

„Nem tudom, hogy játszom-e, el kell döntenem, hogy mennyire lenne kockázatos továbbra is nyomást gyakorolni a műtött térdre. Vagy itt a jó alkalom, hogy pihenjek?” – nyilatkozta.

A sportoló 2020-ban két térdműtéten esett át, a tavalyi Australian Open óta csak a harmadik tornáján játszik, és korábban hangsúlyozta, hogy idén Wimbledon a fő prioritás.

A tervek szerint június 14-én a hallei füves pályás tornán indul, és június 28-ától jöhet Wimbledon.

Minden meccs után újra kell értékelnem a helyzetet. Másnap reggel megnézem, milyen állapotban ébredek fel, és hogy áll a térdem

– tette hozzá.

Roland Garros, férfiak, 3. forduló

Federer (svájci, 8.) – Köpfer (német) 7:6 (7-5), 6:7 (3-7), 7:6 (7-4), 7:5

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Eredeti cikk

Comments are closed.