Ezt az edzőváltást nehezen nyomják le a Real-szurkolók torkán

2021.05.17.
Comments off
20 Views

Madridi források már hetek óta arról beszélnek, hogy Zinedine Zidane a szezon végén távozik a Realtól (ezt állítólag ő maga közölte is már a játékosaival), és utódjaként a leggyakrabban a klub legendás csatárát, Raúlt emlegették. A hétvégén azonban új szereplő került képbe.

A Marca úgy tudja, hogy a klub fő kiszemeltje Massimiliano Allegri, akinek neve már 2018 nyarán, Zidane első távozásakor felmerült, de akkor még szerződés kötötte a Juventushoz.

Kérdés, hogy mennyire mer nagyon álmodni a klub, amely a két Zidane-éra között megégett Julen Lopeteguivel és Santiago Solarival is.

Az biztos, hogy német források szerint Raúlnak van ajánlata az Eintracht Frankfurttól, de számára mindig is a Real Madrid volt a prioritás. A Marca úgy tudja, a klub vezetésének egy része éppen azt szeretné, ha elfogadná a német ajánlatot, és némi Bundesliga-tapasztalattal felvértezve jönne vissza a Bernabéuba.

A változás tehát elkerülhetetlen a nyáron, kérdés, hogy az edző mellett mi lesz a rutinosabb játékosokkal – Sergio Ramos, Raphaël Varane, Marcelo, Isco, Lucas Vazquez –, akiknek sorsa szintén a levegőben lóg még.

Eredeti cikk

Comments are closed.