Dárdai szivarozva adott élő interjút a Hertha bennmaradása után: “Ma én vagyok a főnök” – videó

2021.05.16.
Comments off
6 Views

Mint ismereres, szombaton, a Köln elleni 0-0-s döntetlennel és a Werder Bremen vereségével matematikailag is bennmaradt a Hertha BSC a Bundesliga első osztályában.

Dárdai Pál vezetőedző 15 meccsen szerzett 18 ponttal menekített ki csapatát a veszélyzónából, és a Köln elleni találkozót követően természetesen együtt ünnepelt csapatával, ment az éneklés és a pezsgőzés is a berliniek öltözőjében.

Lehet, hogy egy kép erről: 21 ember, álló emberek és belső tér

Kép

Dárdai pedig különleges ajándékot kapott a lefújást követően a klub sajtófőnökétől, Paul Keutertől, méghozzá egy doboz kubai szivarkülönlegességet .

Amit fel is avatott gyorsan a magyar szakvezető: a ZDF-nek élő adásban értékelte a bennmaradást és az idényt a szakember, aki rá is gyújtott egy szivarra, úgy nyilatkozott.

Kiérdemeltem

– mondta mosolyogva Dárdai, aki arról is megkérdeztek, ő marad-e a vezetőedző, hiszen a korábbi hírek szerint csak akkor hosszabbítottak volna szerződést a magyar trénerrel, ha 16 mérkőzésen összesen 24 pontot szerez.

Semmit nem tudok ebből megerősíteni. A helyzet az, hogy Dárdai Pál a következő évadban is a Herthánál dolgozik, az azonban még nem dőlt el, hogy a profi csapatnál vagy az utánpótlásban, majd meglátjuk. Ma mindenesetre én vagyok a főnök, ami annyit tesz, hogy jó borral és szivarral ünneplek – nyilatkozta Dárdai.

[embedded content]

Eredeti cikk

Comments are closed.