Jégkorong: Sebők Balázs elhagyja a KalPát, de marad a finn élvonalban

2021.05.03.
Comments off
3 Views

Sebők Balázs válogatott jégkorongozó hat idény után elhagyja csapatát, a KalPát, de marad a finn élvonalban – írja az MTI.

Sebők Balázs elhagyja a KalPát, de marad a finn élvonalban (Fotó: Dömötör Csaba, 2018)


Hirdetés

A 26 esztendős csatár az M1 aktuális csatornának hétfőn elmondta, új klubja várhatóan a héten jelenti be az érkezését, addig ő erről nem nyilatkozhat.

Kiemelte, nehéz szezonon vannak túl, elsősorban mentálisan és lelkileg volt nehéz úgy lejátszani közel hatvan mérkőzést, hogy nem voltak nézők, és bármikor elmaradhatott egy-egy találkozó.

Sebők elmondta, közel egy hete Magyarországon pihen, szeretne minél több időt tölteni a családjával, ám várhatóan május végén vissza kell utaznia új csapatához, hogy ott megismerkedjen a körülményekkel. A KalPánál töltött hat évről elmondta, ő lett a klub történetének legtöbb mérkőzést játszó légiósa (288), de most extra motivációra vágyott, és egy olyan helyre kerül, ahol szeretné megtenni a következő lépcsőfokot a karrierjében, hogy „egy év múlva lehessen beszélni egy esetleges KHL-es szerződésről”.

A válogatott csatár – aki az elmúlt idényben 56 találkozón 33 pontot (10 gól, 23 gólpassz) szerzett – kiemelte azt is, hogy szeretnének jól szerepelni az augusztus olimpiai selejtezőn, és ehhez kell igazítaniuk a formát.

(MTI)

Eredeti cikk

Comments are closed.