Női kosár: Borzasztó látni, hogy ment el a világ mellettünk – Károlyi Andrea

2021.04.30.
Comments off
1 Views

Károlyi Andrea magától sosem venne fel piros ruhát vagy cipőt, de a női 3×3-as kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányaként mégsem kerülheti el ezt a színt. A korábbi klasszis játékos a divat mellett természetesen a kosárlabdáról beszélt a Sportkrém stábjának.     


Hirdetés

Bár a 3×3-as kosárlabdában kétségkívül sikeres és eredményes edzőnek számít, nem szereti ezt kiemelni, mert úgy gondolja, nem hasonlítható össze az öt az öt elleni kosárlabdával. A játékos-pályafutása befejezése után egyébként nagypályán is edzősködött, viszont – ahogy arról a videónkban is beszél – úgy érzi, az a közeg nem tartja a sajátjának. 

Azt is elárulta, ha lehetősége adódott volna rá, akkor játékosként is szívesen űzte volna a 3×3-as kosárlabdát, amelynek válogatottjával most az az elsődleges célja, hogy ott legyen Tokióban. Az olimpia ugyanis még sosem adatott meg neki. Úgy emlékszik, a 2008-as pekingi játékokra lehetett volna esélye kijutni a magyar női kosárlabda-válogatottnak, de a lehető legerősebb kerettel elvéreztek az Eb-pótselejtezőn. Azt mondja, azóta még jobban elment a magyar női kosárlabda mellett a világ, s ezt borzasztó látni.

Videónkban beszél arról is, hogy miért nem lehet megélni az olimpiai programján szereplő 3×3-as kosárlabdából, valamint az is kiderül, miért került sor a Sportkrém fotózására a TAU szalonjában.  

Ha arra is kíváncsi, hogy mit tett meg azért, hogy véletlenül se válasszák ki kosárlabdázónak, és karrierje mely sikereire a legbüszkébb, akkor keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét. 

Eredeti cikk

Comments are closed.