MU: Solskjaer fia is beszállt, odaszúrt Mourinhónak

2021.04.13.
Comments off
4 Views

Mint ismert, a mögöttünk hagyott hétvégén az angol futball legtöbbet emlegetett szócsatája José Mourinho és Ole Gunnar Solskjaer között zajlott. A Manchester United norvég menedzsere a Tottenham ellen 3–1-re megnyert rangadó után Szon Hung Minre panaszkodott, ám a Spurst irányító José Mourinho válaszára sem kellett sokáig várni. Most Solskjaer 20 éves fia, Noah is beszállt a szócsatába.

Ole Gunnar Solskjaer fia is beszállt a szócsatába (Fotó: AFP)

Mint ismert, a korábbi kiváló csatár a meccs utáni nyilatkozatában ennyit mondott: „Ha a fiamat így pofán vágná egy haverja, majd három percig lent maradna a földön, és tíz társának kellene őt felsegítenie, nem kapna otthon enni.”


Hirdetés

Mourinho sem késlekedett a válasszal: azt mondta, játékosa nagyon szerencsés, hogy az apja jobb ember, mint az MU szakvezetője.

Az események hatására a norvég Tidens Krav megkereste Solskjaer fiát, a Kristiansundban futballozó, 20 éves Noah-t, aki mindenkit megnyugtatott: „Jót nevettem. Mindenkit biztosíthatok arról, hogy mindig kapok enni. Sosem feküdtem még így a földön, mint Szon. Mourinho valószínűleg csak el akarta terelni a figyelmet a vereségről.”

Eredeti cikk

Comments are closed.