Mezőkövesd: távozott a magyar válogatott játékos

2021.04.06.
Comments off
4 Views

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, közös megállapodással távozott a Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapatától a 33 éves, 27-szeres válogatott védő, Guzmics Richárd. A hírt a játékos érdeklődésünkre megerősítette.

Véget ért Guzmics Richárd mezőkövesdi időszaka (Fotó: Földi Imre)


Hirdetés

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, közös megegyezéssel távozott Mezőkövesdről Guzmics Richárd, akit még Kuttor Attila vezetőedző időszakában, tavaly januárban a pozsonyi Slovantól szerződtetett a matyóföldi klub. Guzmics azóta csupán hat meccsen szerepelt az NB I-ben a mezőkövesdieknél, ebben az idényben háromszor, de tavaly augusztus óta egyszer sem (a Pakson 2–1-re megnyert augusztusi találkozó volt az utolsó NB I-es meccse a Mezőkövesdben). Ebben közrejátszott, hogy térd-, majd combsérülés is hátráltatta, meg is kellett műteni a lábát.

A klub hivatalosan még nem jelentette be Guzmics távozását és kérdésünkre nem is kívánta kommentálni, viszont a 27-szeres válogatott védő a Nemzeti Sport Online megkeresésére megerősítette értesülésünket, de bővebben egyelőre nem kívánta kommentálni.

Eredeti cikk

Comments are closed.