Szabics Imre döntetlennel mutatkozott be a MOL Fehérvár kispadján

2021.04.04.
Comments off
1 Views

Egyenlő erők küzdelme jellemezte a mérkőzés elejét, amely sok taktikai szabálytalanságot és ezzel együtt sárga lapokat hozott. A kapusoknak csak néhány távoli lövésnél kellett védeniük. A 35. percben aztán emberhátrányba került a Fehérvár, ugyanis a válogatott Fiola Attilát kiállította a játékvezető a második figyelmeztetése után. A játékosnak ez volt másfél héten belül a második piros lapja, ugyanis a Lengyolrszág elleni vb-selejtezőn szintén a kiállítás sorsára jutott, Andorra ellen viszont vezető gólt szerzett a harmadik körben.

A szünetig hátralévő időben a Kisvárda nem tudta kihasználni létszámfölényét.

Szabics Imre döntetlennel debütált

Szabics Imre döntetlennel debütált

Fotó: MOL Fehérvár FC

A folytatásban a hazaiak veszélyesebben futballoztak, de lendületük csak 15 percig tartott, utána ismét kiegyenlítetté vált a játék. Helyzetek azért nem alakultak ki, mert egyik csapatnál sem sikerültek az utolsó passzok. A hajrára sem tudtak újítani az együttesek, így nem született gól a lefújásig.

Szabics Imre ezen a találkozón mutatkozott be a székesfehérvári együttes kispadján.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Kisvárda Master Good–MOL Fehérvár FC 0–0
Kisvárda, zárt kapus, v.: Pintér
piros lap: Fiola (35.)
sárga lap: Matheus (13.), Ene (15.), Hej (49.), Bumba (49.), Melnyik (71.), illetve Fiola (19., 35.), Nikolics (38.), Bamgboye (88.)

Kisvárda Master Good:
Dombó – Melnyik, Csirkovics, Ene, Matheus – Hej, Karabeljov – Sassa (Ötvös, 87.), Bumba, Navratil (Camaj, 34.; Kovácsréti, 72.) – Viana (Horváth Z., 72.)

MOL Fehérvár FC:
Kovács D. – Bolla, Musliu, Stopira, Hangya (Rus, a szünetben) – Fiola, Ruben Pinto – Nego, Nikolics (Szabó L., 73.), Petrjak – Zivzivadze (Bamgboye, 38.)

(MTI/Index)

Eredeti cikk

Comments are closed.