Szabics debütáló meccsén kezdene új győzelmi szériát a Kisvárda – ezt várják az edzők

2021.04.04.
Comments off
7 Views

Kisvárda – MOL Fehérvár FC, 14:30

Supka Attila (Kisvárda):A januári találkozón jó teljesítményt nyújtott a csapat, nagyon bízom benne, hogy hasonló hozzáállással és játékkal ismét itthon tudjuk tartani a három pontot a Vidi ellen. Én úgy gondolom, hogy miután Szabics Imrét bejelentették a Fehérvár vezetőedzőjeként, talán már valamennyire az ő instrukciói által is készült a csapat, mert más felállási rendszerben, más játékot produkáltak, mint korábban. Bízunk benne, hogy az általunk szerzett információk megfelelőek és tudjuk hasznosítani a hétvégi mérkőzésen is. Azzal nem szabad foglalkozni, hogy ki eltiltott vagy sérült a Fehérvárnál, mert erős keretről, jó csapatról van szó (utalt itt arra Supka Attila, hogy Lyes Houri például eltiltás miatt nem játszhat – szerk.). Nekünk meg kell mutatnunk azt, egy ilyen erős csapat ellen, hogy nem volt véletlen az őszi kilencmeccses veretlenségi sorozat. Most pedig itt az ideje egy újabb jó szériát produkálni. (molfehervarfc.hu)

Szabics Imre (Fehérvár): – Sokat nem tudtunk közösen gyakorolni erre a mérkőzésre, hiszen a válogatottakból érkező játékosok a tesztelési protokollok miatt csak pénteken, de vannak, akik csak szombaton tudtak csatlakozni a többiekhez. Ezzel együtt sem szabad kifogásokat keresnünk, a helyzet adott, ezt kell megoldanunk. Mindent nem lehet azonnal megváltoztatni, de a maximális bizalom mindenki felé adott. Edzésen jó benyomást keltett a csapat, elkezdtük átadni a szükséges információkat és legjobb tudásunk szerint készítjük fel a keretet a Kisvárda elleni bajnokira is, amelyen természetesen győzni szeretnénk, mint az összes többi mérkőzésen is, amelyen majd pályára lépünk. (molfehervarfc.hu)

Budafok – Ferencváros, 17:00

Csizmadia Csaba (Budafok):Három hét hosszú idő tétmérkőzés nélkül, de ezt is igyekeztünk hatékonyan felhasználni. Mindenki céltudatosan és motiváltan készült a szezon utolsó hét fordulójára. Az előző huszonhat NB I-es meccs tapasztalatát is felhasználva szeretnénk pontot, pontokat gyűjteni a hátralévő találkozókon, függetlenül attól, hogy ki az ellenfelünk. Nem gondolkodhatunk úgy, hogy a Ferencváros ellen még belefér a vereség, aztán majd a következő meccset megnyerjük. Nem vagyunk abban a helyzetben. Itt van a ZTE esete, amely pontot szerzett a listavezető ellen és így most mi vagyunk a kiesőzónában. Hét egyformán fontos mérkőzés vár ránk és már az elsőn arra törekszünk, hogy gyarapítsunk pontjaink számát. (budafokimte.hu)

Sergej Rebrov (Ferencváros):A válogatott szünetben gyakran a tartalékcsapatunkkal együtt edzettünk, hiszen a játékosaink többsége a különböző nemzeti csapatoknál volt. Próbáltuk a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből, persze, az itthon edző labdarúgók néhány nap pihenőt is kaptak. Természetesen felmértük, hogy a visszatérő futballisták milyen állapotban vannak. A Budafok jelenleg a kiesés elkerüléséért küzd, ezért biztosak lehetünk benne, hogy mindent megpróbál majd ellenünk is. Nem lesz könnyű dolgunk, de van már tapasztalatunk, tudjuk, mire számíthatunk az ellenféltől. A vasárnapi mérkőzéssel megkezdődik a bajnokság utolsó szakasza, továbbra sem változik azonban az, hogy mérkőzésről mérkőzésre készülünk. A célunk az újabb három pont megszerzése. (fradi.hu)

Puskás Akadémia – Mezőkövesd, 19:15

Szolnoki Roland (a Puskás Akadémia csapatkapitánya): Meg kell mutatni a pályán, hogy jobb csapat vagyunk. Ők is jó sorozatban vannak, régen kaptak ki a kövesdiek, azon leszünk, hogy ezt megtörjük. Stabilak, jól védekeznek, gyorsan kontráznak, a pontrúgásaik is veszélyesek, nehéz lesz őket feltörni. Nem szabad elrontanunk a sorozatunkat, jó a csapatmunkára lesz szükség. (pfla.hu)

Pintér Attila (Mezőkövesd): Véleményem szerint a Puskás Akadémia rendelkezik az egyik legjobb, hanem a legjobb játékoskerettel a mezőnyben. Kitűnő saját nevelésű játékosaik vannak Spandler Csaba, Nagy Zsolt, valamint Tóth Balázs személyében, akik egyre meghatározóbb szerepet töltenek be a csapatukban, illetve az élvonalban. Emellett remek külföldi labdarúgók játszanak ellenfelünknél, többek között ezért sem lesz könnyű dolgunk vasárnap este. Megpróbáljuk az erősségeiket minimálisra csökkenteni, hogy a lehető legkevesebb gólszerzési lehetőségük adódjon, emellett a hibáikat igyekszünk majd maximálisan kihasználni. Azt gondolom, hogy mindig koncentráltan játszunk és minden mérkőzésen megteszünk azért mindent, hogy minél több gólt szerezzünk. Bízom benne, hogy az adódó lehetőségeinket nagy százalékban tudjuk majd kihasználni. Ami a bajnoki szünetet illeti, megpróbáltuk kihasználni ezt az időt arra, hogy tovább javítsuk a játékunkat, minél jobb és folyamatosabb legyen. A sérültjeink állapota folyamatosan javul, de nincs még olyan játékos, aki vissza tudott volna térni a csapatba. Azt gondolom, hogy minden edző számára örömteli az, ha vannak válogatott játékosai és külön öröm, ha magyar válogatott labdarúgó szerepel a csapatban. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy Cseri Tamás pályára lépett San Marino ellen, gratulálni szeretnék neki és a magyar válogatottnak, hiszen sokszor a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Emellett gratulálok a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és Marco Rossinak az eddigi szerepléshez és sok sikert kívánok mindenkinek a további mérkőzésekre is. (mezokovesdzsory.hu)

Eredeti cikk

Comments are closed.