Barcelona: Messi maradása Neymart is odacsábíthatja – sajtóhír

2021.04.04.
Comments off
3 Views

Az ARA Esports értesülése szerint Lionel Messi esetleges Barcelonában maradása ösztönözheti Neymart, hogy visszatérjen a katalán klubhoz.

Láthatjuk-e még őket egy csapatban? (Fotó: Getty Images)


Hirdetés

Joan Laporta klubelnökké választásával nőtt az esélye annak, hogy Lionel Messi az idény végén nem hagyja el az FC Barcelonát. Neymar már korábban is utalt arra, hogy ismét egy csapatban szeretne játszani Messivel, és olybá tűnik, ez nem Párizsban fog megvalósulni.

Spanyol sajtóhírek szerint ugyanis Neymarnak nem áll szándékában hosszabbítani a PSG-vel – a szombati, Lille elleni vesztes bajnoki meccs után, amelyen ki is állították, minden bizonnyal a távozási vágya csak tovább erősödött –, és az emberei már fel is vették a kapcsolatot Laportával.

A Barcánál nem gördítenének akadályt a brazil játékos visszatérése elé, ugyanakkor Erling Haalandra vagy Lautaro Martínezre is lecsapnának – írja a Marca.

Az As English mindeközben arról cikkezik, hogy Messinek élete végéig szóló szerződést kínálhatnak a katalánok azzal a feltétellel, hogy a Barcelonánál vonul vissza.

Eredeti cikk

Comments are closed.