Serie A: A korábbi Real Madrid-védő hibája Ibrahimovicék két pontjába került – videók

2021.04.03.
Comments off
2 Views

Szombaton kora délután az AC Milan-Sampdoria találkozóval vette kezdetét a Serie A 29. fordulója. Mindkét oldalon helyet kapott a kezdőcsapatban egy-egy rutinos támadó: a hazaiak a 39 éves Zlatan Ibrahimovictól, a vendégek pedig a 38 éves Fabio Quagliarellától várták a gólokat.

Az első játékrész nem igazán hozott látványos játékot, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy az AC Milan nem tudott felmutatni egyetlen kaput eltaláló lövést sem – az OptaPaolo statisztikája szerint harmadszor fordult elő a piros-feketékkel a mostani szezonban, hogy az első játékrészben nem találták el a kaput, korábban a Spezia és az Atalanta ellen fordult ez elő.

A szünet utáni etap már mozgalmasabbra sikerült, az 57. percben Theo Hernández óriási hibáját kihasználva Quagliarella csapott le a labdára és 26 méterről átemelte a kapujából majdnem a 16-osig kimerészkedő Donnarummát. A 38 éves támadó ezzel megszerezte szezonbeli tizedik találatát, így pedig

Roberto Mancini és Gianluca Vialli mellett ő lett a Sampdoria történelmének harmadik olyan játékosa, aki legalább 10 gólt lőtt hat különböző szezonban a Serie A-ban.

A vezető gólt követően két perccel emberhátrányba került a Sampdoria Adrien Silva második sárga lapja miatt, ezt pedig végül a hajrában kihasználta az AC Milan és Jens Petter Hauge szezonbeli második találatával egyenlített.

Serie A, 29. forduló

AC Milan-Sampdoria 1-1 (Hauge 87., ill. Quagliarella 57.)
Kiállítva: Ad. Silva 59 . – Sampdoria

Quagliarella 0-1

Hauge 1-1

Eredeti cikk

Comments are closed.