Arsenal: édesanyja halála miatt távozna a középpályás

2021.04.02.
Comments off
4 Views

Az Arsenal játékosa, Lucas Torreira jelenleg az Atlético Madridnál futballozik kölcsönben, de szeretne visszatérni Dél-Amerikába, hogy teljesítse édesapja kívánságát.


Hirdetés

Torreira ígéretet tett édesapjának (Forrás: AFP)

A 25 éves középpályás elhagyni készül Európát, hogy csatlakozhasson az argentin Boca Juniors csapatához és közelebb legyen a családjához édesanyja halála után.

„Édesanyám 53 éves volt, és sajnos a koronavírus elleni harcot nem tudta megnyerni. Tizenegy napig harcolt, de hétfőn reggel a legszörnyűbb hírt kaptam…” – számolt be a családi tragédiáról az ESPN Argentinának Torreira.

Az uruguayi középpályás ötéves szerződést írt alá az Arsenalnál, amikor 2018-ban csatlakozott a klubhoz. Kölcsönszerződése az Atléticonál az idény végén jár le, és reményei szerint sikerül megállapodást kötnie a Boca Juniorsszal.

„Közel akarok lenni az otthonomhoz, a családomhoz. Szerződésem köt az Arsenalhoz, és kölcsönben vagyok az Atléticónál, de a Bocánál akarok játszani! Remélem, a klubok meg tudnak egyezni. Csak a Boca Juniors csapatában akarok játszani. Döntöttem. Megteszem apámért. Megkért rá és én teljesíteni fogom a kívánságát” – tette hozzá a középpályás.

Eredeti cikk

Comments are closed.