PL: Engem aztán rohadtul nem érdekel a Manchester United – Raiola

2021.03.31.
Comments off
25 Views

Mino Raiola sok port kavart az utóbbi időben az Old Traffordon, Paul Pogba átigazolása szülte a legtöbb összeszólalkozást. A francia középpályás 2016-ban tért vissza a Manchester Unitedba, de egykori távozásáról különböző elméletek születtek. Sir Alex Ferguson azt állítja, hogy a futballistát maga Raiola kényszerítette távozásra.

Raiola kifakadt…(Fotó: AFP)

 


Hirdetés

A sportügynök a The Athleticnak adott interjújában számolt be a „vörös ördögök” korábbi, legendás edzőjével való kapcsolatáról.  

Amikor Ferguson kritizált, az volt számomra a legnagyobb elismerés. Ferguson megszokta, hogy az emberei mindig csak helyeselik, és azt mondják, amit hallani szeretne. Miután távozott a csapattól, a Manchester United vezetősége elismerte az igazamat, azzal, hogy visszahozta a francia játékost.  Én soha nem akartam, hogy Pogba távozzon, pont Ferguson volt az, aki nem hitt a középpályásban.”

Amikor a sajtótájékoztatón megkérdezték Raiolát, hogy miképp viszonyul ahhoz, hogy a francia focista története elbizonytalanította kapcsolatát a „vörös ördögökkel”, csak ennyit tett hozzá:

Rohadtul nem érdekel, ha soha többet nem közvetítek játékost a Manchester Unitednek. Teljesen független vagyok tőlük. Nekem csak egy feladatom van, hogy a játékosaimmal foglalkozzak, és ameddig ők kedvelnek bennünket, addig azt tesszük, amit tennünk kell.

Paul Pogba szerződése 2022-ben ér véget.Ezzel kapcsolatban  Raiola korábban nyilatkozta a Tuttosportnak:

Szerintem Pogba ideje lejárt a Manchester Unitednél.”

Eredeti cikk

Comments are closed.