Légiósok: BL-helyen álló Premier League-csapat vinné Szalai Attilát – sajtóhír

2021.03.31.
Comments off
15 Views

A török Fanatik angol sajtóhírekre hivatkozva azt írja, hogy felkerült a Premier League harmadik helyén álló Leicester City radarjára a magyar válogatott védő, Szalai Attila, aki miatt megfigyelők is érkeztek az angol klubtól a Lengyelország elleni vb-selejtezőre.

A lap megemlíti, hogy a Leicesternél nagyon elégedettek a 23 éves játékos teljesítményével,

és az egyik legfőbb kiszemeltként tartják számon a védelem megerősítésére a következő átigazolási időszakban.

A Fanatik ugyanakkor megjegyzi, hogy a Fenerbahce nem szívesen válna meg a magyar játékostól, de megfelelő ajánlat esetén nem gördítenének akadályt a távozása elé.

A lap úgy tudja, a 19-szeres bajnokcsapat 25 millió eurót kérne Szalaiért,

ez az összeg pedig egyáltalán nem megfizethetetlen a Leicester számára annak tükrében, hogy tavaly októberben 35 millió eurót fizettek a St. Étienne-nek a 20 éves védő, Wesley Fofana játékjogáért, míg két évvel ezelőtt Harry Maguire-t 87 millió euróért sikerült eladni a Manchester Unitednek. Amennyiben a Leicester 25 millió eurót fizetne a játékosért, úgy

Szalai Attila lehet minden idők legdrágább magyar labdarúgója,

hiszen az élen jelenleg Szoboszlai Dominik áll, akiért a Transfermarkt szerint télen 20 millió eurót fizetett az RB Leipzig, míg a második Dzsudzsák Balázs, aki 19 millió euróba került a Dinamo Moszkvának 2012-ben.

A Fanatik végül azt is megjegyzi, hogy információjuk szerint a Fener vezetősége a nyári Európa-bajnokság előtt biztosan nem fog leülni tárgyalni senkivel, csak a kontinenstornát követően hajlandóak tárgyalni a beérkező ajánlatokról, amikből valószínűleg nem lesz hiány, hiszen Szalai mellett Ozan Tufan és Altay Bayindir is nagyon kapóssá vált.

Interjú a 4-szeres NB I-es bajnokkal: “Nem voltam egy okos srác”, avagy buli csütörtökön, reggeli az aluljáróban – a magyar játékosnak nem a lábát, hanem az agyát kell felgyorsítani

Eredeti cikk

Comments are closed.