Háttéremberek a DAC-nál; Valternek jó szeme van a szökéshez

2021.03.30.
Comments off
21 Views


Hirdetés

• Dunaszerdahelyen több magyar szakember dolgozik a háttérben a sikerekért. Bernd Storck kinevezése után a korábban a magyar utánpótlásban szövetségi edzőként dolgozó Németh Antal is csatlakozott a stábhoz, Czuczi Mátyás asszisztens edzőként és videoelemzőként segíti a csapatot, Zacsovics Zoltán pedig csapatvezetőként tevékenykedik. Őket mutatjuk be cikkünkben, amelyből az is kiderül, miként segíti a Mol Arénában már kiépített kamerarendszert, hogy már meccs közben el lehessen küldeni a fontosnak vélt szituációk felvételét a kispadon dolgozó szakmai stábnak.

• Három nap alatt két top tízes helyezést, köztük élete első world tour dobogóját könyvelhette el a Katalán körversenyen Valter Attila. A Groupama-FDJ 22 esztendős versenyzője nem beszélt a levegőbe, amikor tavalyi pazar Giro-bemutatkozása után azt mondta, ameddig csak lehet, szeretné kettesével-hármasával venni a lépcsőfokokat. A lapunknak adott interjúból az is kiderül, hogy a fiatal kerékpárosnak sokkal jobb szeme van a szökésekhez, mint ahogy azt korábban gondolta.

• Március 1-én nevezték ki Kudor Kittit a DVSC női kézilabdacsapatának élére, Köstner Vilmos helyére. Harminchárom évével ő az NB I történetének legfiatalabb női edzője. A tréner a Nemzeti Sportnak elmesélte, hogy mindjárt a kezdet zűrös volt, hiszen négy nappal a munkába állása után már meccset játszottak, a következő héten pedig jött a vírus miatt beiktatott kényszerszünet. Az első napokban a tervezett munkának csak a töredékét tudták elvégezni „home office-ban”, a második héten pedig az ifisták segítségével lehetett érdemben dolgozni.

Eredeti cikk

Comments are closed.