Felkészülés: Varga Roland bemutatkozott, de az MTK kikapott

2021.01.16.
Comments off
7 Views

Az MTK-ban a Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen két téli szerzemény is bemutatkozott, a finn válogatott Nikolai Alhoi és a Ferencvárostól érkezett Varga Roland, ám a találkozót a kispestiek nyerték meg 1–0-ra Balogh Norbert góljával.

Küzdelmes meccsen győztek a fehérben játszó kispestiek az MTK ellen (Fotó: Árvai Károly)


Hirdetés

Az MTK a Honvéd ellen lépett először pályára ebben az évben és a kék-fehérek kezdőcsapatában mindkét téli szerzemény, a Ferencvárostól érkezett támadó, Varga Roland és a finn válogatott védő Nikolai Alho is helyet kapott. Ugyanakkor az őszi alapemberek közül Sebastián Herrera (beteg), Milan Mijatovics, Cseke Benjámin és Tiago Ferriera is hiányzott (utóbbi három betegség után még nincs bevethető állapotban).

Az MTK lesgólig, kapufáig és több nagy helyzetig is eljutott meccsen, de érvényes találatig nem, miközben a másik oldalon egy kontra végén Tamás Krisztián beadásából Balogh Norbert már a 25. percben eldöntötte a találkozót a kispestiek javára.

A Honvéd három edzőmeccset játszott januárban, és mindhármat megnyerte, az Újpestet 3–2-re, az NB II-es ETO FC Győrt 1–0-ra győzte le Pisont István együttese. A Honvéd jövő vasárnap a ZTE, az MTK a Budafok ellen kezdi a tavaszi szezont az NB I-ben. 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MTK–BP. HONVÉD 0–1

MTK, kezdőcsapat:
Somodi – Schön, Nagy Zs.Pintér Á. Alho – Kata, Mezei, Dimitrov – Miovszki, Prosser, Varga R.
HONVÉD, kezdőcsapat:
Tujvel – Kamber, Bati, Lovric – Szendrei N., Gazdag, Hidi, Zsótér, Tamás K. – Balogh N., B. Traoré
G.: Balogh N. (25.)

Eredeti cikk

Comments are closed.