A reaktivált Pisont: “Érdekes meccsre van kilátás”; “Márton: “Az idei évben már nem hibázhatunk” – edzői várakozások

2020.12.12.
Comments off
27 Views

Kisvárda-Honvéd, 14:45

Supka Attila (Kisvárda):Meglátásom szerint a Honvéd az edzőváltás után olyan játékra tér majd át, ami korábban inkább jellemezte, és a biztonságra törekszik majd. Bízom benne, hogy a játékosaink rendelkezésére bocsátott videóanyag segítségére lesz a csapatnak abban, hogy eredményesek legyünk az új tréner által várható játékstílussal szemben is. Nagyon jó lenne, ha tudnánk még pontokat gyűjtögetni, de a legfontosabb mégis az, hogy a játékosok egészségesek maradjanak. Benne van a csapatban az a potenciál, hogy jó teljesítményt nyújtson az utolsó három mérkőzésen is, és akkor szép őszt zárhatunk. De mindenekelőtt a Honvéd elleni meccset tartjuk szem előtt, megvan arra a lehetőség, hogy sikeresek legyünk. Reméljük, ahogy az utóbbi időben, úgy a játék most is rendben lesz, és ehhez győzelem is párosul majd. (honvedfc.hu)

Pisont István (Honvéd):Nem szerencsés helyzet a mostani, de nagyon nagy megtiszteltetés, hiszen a Honvédról beszélünk. Azon leszek, hogy a legjobban felkészítsük a játékosokat. A legfontosabb, hogy szinte mindenki rendelkezésre áll, arra kell fókuszálni, amire képesek a játékosok, ami eredményt hozhat. Racionális játékra lesz szükség, azt várom, hogy higgadtak, fegyelmezettek, tudatosak legyünk. Nagyon jó teljesítményt nyújtott eddig a Kisvárda, jól szerepelnek, tiszteljük az eddigi eredményeiket, ami mögött sok munka áll, hiszen az előző szezonban csak az utolsó pillanatban maradtak bent, továbbléptek és nagy erő van a csapatukban. Hazai környezetben szerintem kezdeményezően lépnek majd pályára, taktikailag is érdekes meccsre van kilátás, de hiszem, hogy jól fel tudunk készülni és eredményesek leszünk szombaton. (honvedfc.hu)

Ferencváros-ZTE FC, 17:00

Szergej Rebrov (Ferencváros):Sosem könnyű a ZTE ellen játszani, eddig mindig szoros mérkőzéseket vívtunk ellene. A ZTE intenzív futballt játszik, most is erre készültünk. Véget ért a nemzetközi kupaszereplésünk, mostantól a hazai bajnokikra és a kupamérkőzésekre kell koncentrálnunk. Szombaton is győznünk kell, ha szeretnénk megvédeni a címünket és újra eljutni a Bajnokok Ligájába. (fradi.hu)

Boér Gábor (ZTE FC):Egy nehéz összecsapás előtt állunk, ahol pontosan tudjuk, hogy az ellenfelünk milyen játékerőt képvisel. Tiszteljük is az eredménysorát, ettől függetlenül sportemberek vagyunk és nyerni szeretnénk. Igyekszünk kompenzálni a különbségeket és meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő. Nem is egy mérkőzésben gondolkodunk, 10 nap leforgása alatt 4 találkozót kell lejátszanunk. Fontos, hogy jól összeállítsuk a stratégiánkat és olyan döntéseket hozzunk, hogy mindegyik összecsapáson a lehető legjobb állapotban legyen a csapat. Elengedhetetlen, hogy ezt a két hetet eredményesen teljesítsük és jó érzésekkel zárjuk le az őszi szezont, illetve nyugodtan készülhessünk a tavaszra. A hétvégi meccsel kapcsolatban biztos vagyok, hogy mindenkinek plusz motivációt jelent, hogy egy ilyen minőségű csapat ellen, egy ilyen szép stadionban játszhat. Magabiztos játékot várok a srácoktól! (ztefc.hu)

MOL Fehérvár FC-Budafok, 19:30

Márton Gábor (MOL Fehérvár FC): Az előző fordulóban nem sikerült megvalósítani azt, amit előzetesen elterveztünk. Az idei évben, vagyis a következő három mérkőzésen már nem hibázhatunk. Szombat este a Budafok ellen kell bizonyítanunk, hogy határozott játékkal képesek vagyunk megvalósítani az elképzeléseinket. A helyzeteinket nagy hatékonysággal kell értékesítenünk. Örömet akarunk okozni a Vidi-szurkolóknak, ezt pedig leginkább egy többgólos győzelemmel tudjuk megtenni. A 3. fordulóban 4-1-es győzelem után távoztunk Budafokról, mindent meg fogunk tenni azért, hogy hasonló eredményt érjünk el. (molfehervarfc.hu)

Csizmadia Csaba (Budafok):A MOL Fehérvár elleni augusztusi találkozó óta sok tapasztalatot szereztünk és úgy érzem, hétről hétre, meccsről meccsre fejlődtünk. Számunkra minden mérkőzés a tanulás, az előrelépés lehetőségét jelenti. Bízom abban, hogy ezt a tendenciát folytatjuk szombaton is. Nem szükséges bemutatni, milyen minőséget képviselnek a székesfehérváriak, de ahogy mindig hangsúlyozom, nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk. Nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára a MOL Aréna Sóstóban és ha megvalósítjuk azt a játékot, amit hosszú ideje gyakorolunk, akkor gyarapíthatjuk a pontjaink számát. Ez a cél. Hogy számomra különlegesebb-e a Fehérvár elleni mérkőzés? Játékosként szép sikereket értem el a klubbal, 2006-ban Magyar Kupát nyertünk, ezek az emlékek a találkozó előtt felelevenednek. Ha lehetnének nézők a stadionban, talán még erősebbek lennének bennem az érzelmek. Ezek azonban egyáltalán nem befolyásolnak, a saját feladatomra és a csapatom feladatára koncentrálok. (molfehervarfc.hu)

Rogan: “A Puskás ajándékba kapta a két gólt”; Hornyák:” Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna” – így értékeltek az edzők

Eredeti cikk

Comments are closed.