Egy lap szerint eldőlt, melyik csapatban folytatja Szoboszlai Dominik

2020.12.11.
Comments off
17 Views

A német Sky Sports értesülései szerint már csak pár apró részletet kell tisztázni és még a karácsony előtt bejelenthetik Szoboszlai Dominik új klubját.

Ami az RB Leipzig lesz.

A váltás nem lenne meglepő. Ugyan a magyar válogatott játékos kapcsán olyan csapatnevek szerepeltek a sajtóban, mint az Arsenal, a Tottenham vagy épp a Real Madrid – Zinédine Zidane állítólag fel is hívta –, azonban minden lap megjegyezte, hogy a testvérklubnak számító lipcseiek állnak a legközelebb a 20 éves labdarúgó megszerzéséhez.

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt már foglalkoztató Bundesliga-csapathoz látogatott a napokban Christoph Freund, a salzburgiak sportigazgatója, hogy tárgyaljon az átigazolásról és a Sky szerint nagyon közel a megállapodás, Szoboszlai Dominik is eldöntötte, hogy Lipcsében folytatja. A jelenlegi szerződésében 25 millió eurós kivásárlási ár szerepel.

Az Izland elleni pótselejtezőn a magyar válogatott Európa-bajnoki részvételét érő gólt szerző játékos 80 mérkőzésen 25 találatig és 33 gólpasszig jutott eddig a Salzburgnál.

Eredeti cikk

Comments are closed.