Edzője is magasztalja a bombaformában lévő Nagy Ádámot: “Nagyon jó játékos, hatalmas munkát végez”

2020.12.11.
Comments off
23 Views

Mint arról beszámoltunk, Nagy Ádám, az angol másodosztályú Bristol City magyar válogatott középpályása ezúttal is végig a pályán volt és meghatározó játékot nyújtott a Blackburn ellen (1-0) védekezésben és támadásban is. A 25 éves futballista mérkőzése olyannyira jól sikerült, hogy a szurkolók szavazatai alapján klubjánál a meccs emberének is megválasztották, méghozzá elsöprő többséggel.

Nagy most már hosszú hetek óta tartó állandó szereplése és remeklése a szurkolók és a szakértők körében is sok pozitív kritikát szült, ezúttal pedig edzője, Dean Holden dicsérte meg nagyon a középpályást a Bristol Post cikke szerint.

Ádám egy nagyon, nagyon jó futballista, aki mindig törekszik az egyszerű és megbízható megoldásokra, és aki tisztában van azzal, mik az erősségei. Igazi önzetlen csapatjátékos. Hatalmas munkát végez a középpályán, ami talán sokak számára észrevétlen lehet. De nem előttem, az edzői stáb tagjai vagy a csapattársak előtt.

Jó helyen van jelenleg, de egyértelmű, hogy a nemzetközi, válogatott szinten is nagyon jó mérkőzései voltak. A minap pont arról beszéltünk, milyen ellenfeleket kaptak a sorsoláson. Egy fantasztikus torna vár rá a nyáron – fogalmazott a jelenleg a Championship 6. helyén álló délnyugat-angliai gárda menedzsere.

Nagy Ádámék legközelebb szombaton, az alsóházi Rotherham United otthonában lépnek pályára.

Eredeti cikk

Comments are closed.