Ronaldo-mez Uzuni falán; Görbicz, a hídember

2020.12.10.
Comments off
20 Views

Hirdetés

• A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség évzáró világranglistáján Magyarország megőrizte 40. helyét, ám ami még ennél is érdekesebb, hogy ebben az évben az összes válogatottat figyelembe véve Marco Rossi szövetségi kapitány csapata javított a legtöbb ranglistaponttal, negyvennéggyel.

 • Myrto Uzuni hatalmas élményként élte meg a BL-szereplést, az elmúlt hónapokról sok szép emléket őriz, a Juventus ötszörös aranylabdásától, Cristiano Ronaldótól kapott Juventus-mez pedig mosatlanul került fel szobája falára. A zöld-fehérek albán támadójával Borbola Bence készített interjút.

 • A menesztett edző visszavág. Bódog Tamás nem hagyta szó nélkül Urbányi István Honvéd-sportigazgató kritikáit, és meghökkentő esetekről is beszélt Somogyi Zsoltnak.

 • A szakmai indok mellett családi és egyéb feladatai miatt ajánlotta fel lemondását a női labdarúgó-válogatott vezetője. Markó Edinával Tősér Norbert beszélgetett.

 • Lőw Zsolt, a PSG másodedzője őszintén beszélt az elnapolt mérkőzés okozta nehézségekről, a szívének mégoly kedves sorrendről, valamint elárulta, miért a döntőben találkozna a Leipziggel. Tóth Ádám írása.

 • Görbicz Anita a játékával már nem tud segíteni kézilabda-válogatottunknak az Európa-bajnokságon, stábtagként viszont a tanácsai sokat érhetnek egy-egy esetben. A 233-szoros válogatott játékos örül, hogy sorozatterhelés vár a mieinkre. Bobory Balázs interjúja.

 • Nincs megállás. A koronavírusos megbetegedése miatt két hónapot kihagyó, a Meskov Breszt elleni BL-meccsen 11 gólt szerző szegedi beálló, Bánhidi Bence erőnlétileg és mentálisan egyaránt visszanyerte a formáját, és szép karácsonyban bízik. A válogatott kézilabdázót Nagy Péter kérdezte.

 • Búcsúzók hétvégéje. A Formula–1 mezőnyének több mint egyharmada az utolsó futamára készül aktuális csapatával, sőt a Renault és a Racing Point is lezárja F1-es történetét, mielőtt új identitással versenyez tovább. Zsoldos Barna összefoglalója.

 • Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Budapesti vb-aranyra készül Halász Bence, aki a kalapácsvetés mellett a sprintszámokban sem vallana szégyent; Kammerer Zoltán számára a vírus hozta el azt, amire mindig is vágyott: végre a saját ágyában alhat; Újra manchesteri derbi: United–City a tévében.

Eredeti cikk

Comments are closed.