Férfi kézi: újabb pozitív koronavírusos eset a Veszprémnél

2020.12.10.
Comments off
18 Views

Jahja Omar is elkapta a koronavírust. A Telekom Veszprém azt követően tesztelte újra a teljes csapatát, hogy kedden Ligetvári Patrik és az egyik stábtag pozitív tesztet produkált, emiatt pedig a klub játékosai és stábtagjai egyaránt karanténba kerültek és el kellett halasztani a Barcelona elleni, csütörtök estére tervezett Bajnokok Ligája-meccset is.

Jahja Omar is elkapta a koronavírust (Fotó: AFP)

Hirdetés

„A mai teszt eredménye kimutatta, hogy Jahja Omar megfertőződött az új típusú koronavírussal, társai viszont mindannyian negatív mintát adtak reggel” – írta csütörtöki hírében a veszprémi klub. 

A csapatnál kedden jelentették be, hogy Ligetvári Patrik és az egyik stábtag is elkapta a vírust. A többi játékos akkori teszteredménye negatív lett. Már ekkor jelezték, hogy csütörtökön megismétlik a tesztelést, s aki újabb negatív eredményt ér el, az visszatérhet az edzésekhez. 

Ezen a vizsgálaton derült ki, hogy az egyiptomi kézilabdázó is megfertőződött a koronavírussal. 

A játékosok a Gyöngyös elleni bajnoki után szabadságot kaptak, kedden edzettek volna először, így szombat óta nem érintkeztek egymással – írta korábban a klub honlapja. 

A fertőzések miatt a Veszprém csütörtök esti, Barcelona elleni BL-mérkőzését el kellett halasztani. A klub ugyanakkor jelezte, amennyiben pénteken megfelelő létszám mellett újra edzeni tudnak, a jövő heti, Mol-Pick Szeged elleni magyar bajnoki rangadón mindenképpen kiállnának. A jelek szerint erre minden esély megvan. 

Eredeti cikk

Comments are closed.