Még ma távozik az olasz csodacsapat vezetőedzője, miután játékosai meg akarták verni

2020.12.09.
Comments off
21 Views

Olasz értesülések szerint a szerda esti Ajax-Atalanta Bajnokok Ligája-mérkőzést követően távozik az olasz csapat edzője, Gian Piero Gasperini.

Az elmúlt szezonban meglepetést okozó és a jelenlegi idényben is minőségi futballt játszó Atalanta kedd este edzést tartott, amelyen forrtak az indulatok. Beszámolók szerint Gasperini és a csapat támadója, Papu Gómez annyira összeveszett egymással, hogy a focista megpróbálta megütni. Az esetet látva Josip Ilicic is nekiment az edzőnek, a Curva Nord Bergamo nevű szurkolói csoport szerint Gasperini ultimátumot adott a klubvezetésnek: vagy Gómez és Ilicic kerül ki a csapatból, vagy ő. A vezetők nem tették ki a két labdarúgót a keretből, ezért Gasperini azonnal felmondott, de csak a meccs után távozhat.

A hírt azóta megszellőztette a Eurosport is és az olasz csapat drukkerei csak reménykedhetnek, hogy a történtek nem lesznek hatással a BL-szereplésre. Az Atalanta 8, míg az Ajax 7 pontos a D csoportban, így döntetlennel is a bergamóiak jutnának tovább.

Eredeti cikk

Comments are closed.