Bognár: “A játékvezető húsz percet elcsalt a mérkőzésből”; Supka: “Nagyon meg kellett dolgozni a győzelemért” – edzői értékelések

2020.11.21.
Comments off
6 Views

Mint ismert, a Kisvárda hazai pályán 3-1-re legyőzte a Paksot az OTP Bank Liga 11. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A találkozó után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Bognár György (Paksi FC):Sajnos ma nagyon közepes teljesítményt nyújtottunk. Egyénileg senki nem játszott átlagon felül, ez pedig hiányzott a támadójátékunkból. Próbáltunk végig veszélyesen játszani, letámadni és helyzeteket kialakítani. Már az első félidőben is jó párszor kinyíltunk hátul, és nagyon szépen megkontráztak a hazaiak.

Illetve nagy segítséget kaptak a játékvezetőtől, aki azt a futballt támogatta, hogy húsz percet elcsalt ebből a mérkőzésből.

Becsületesen próbálunk előre menni, de ha a játékvezető segít abban, hogy leültessenek egy mérkőzést és iramtalan legyen, akkor ma az volt. Több olyan labdavesztésünk volt, ami egyéni hibából adódott, és nem a Böde volt az élen, hanem sajnos előfordult többször is, hogy felelőtlenül labdát veszítettünk az ellenfél térfelén és egy ritmusban szépen megkontráztak. Az első félidőben volt két-három alkalom, és a másodikban is. A sporthoz hozzátartozik a vereség is, ezt is emelt fővel kell viselni, nem történ semmi, legközelebb jobbak leszünk. (kisvardafc.hu)

Supka Attila (Kisvárda): – Nagyon meg kellett dolgozni ezért a győzelemért a mai mérkőzésen, mert egy jó csapat ellen játszottunk. Voltak időszakok, amikor beszorítottak minket. Az első negyedóra nem olyan volt, mint ahogy terveztük. Utána támadásainkat, amiket előre elterveztünk, azok jól működtek, mert be tudtuk passzolni a védők mögé a labdákat, és ezekből gólt is szereztünk. A végén mindent egy lapra feltéve támadt a Paks. Tudtuk, hogy ívelgetni fogják a labdát a magas embereiknek. Viszont ezeket is jól kontrolláltuk, még tudtunk kontrát vezetni, és meg tudtuk nyerni a mérkőzést. (kisvardafc.hu)

NB I: A Kisvárda nyert, üldözőbe vette a Ferencvárost – videó

Eredeti cikk

Comments are closed.