NB I: Mint egy igásló, hihetetlen, mennyit dolgozik – Tusup Hahnról

2020.11.09.
Comments off
18 Views

Shane Tusup a Blikknek Hahn János munkamorálját dicsérte, miután a Paksi FC játékosa négy gólt szerzett a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB I legutóbbi fordulójában.

Mint kiderült, Hahn János Shane Tusuppal készül (Fotó: Meder István)

Hirdetés

A 25 éves támadó és Hosszú Katinka korábbi edzője (és férje) néhány hete kezdett közös munkába – Shane Tusup nagyon dicséri Hahn János hozzáállását.

„Jánossal körülbelül három hete kezdődött el a közös munka. A cél az, hogy az erőnléte még kiemelkedőbb legyen és izomtömeget tudjon felszedni, ám ezzel párhuzamosan a sebessége is megmaradjon. Ahhoz, hogy ilyen jó teljesítményt nyújtson, ugyanakkor nem elég az én szakértelmem, fontos része az ő munkamorálja, odaadása és eltökéltsége is. Olyan, mint egy igásló, hihetetlen, mennyit dolgozik” – idézi a Blikk Tusupot, aki elárulta, hogy a felkészülésen kívül is tartják a kapcsolatot a futballistával.

„Jani imádnivaló srác, elképesztő akarat dolgozik benne, és mindig többet szeretne elérni, nehéz őt visszafogni. Az edzésen kívül is tartjuk a kapcsolatot, telefonálunk vagy üzenetet váltunk, ha személyesen nem tudunk együtt készülni. Figyelem a mérkőzéseit, és mindig üzenek neki előttük és utánuk is, motiválom, ahogy csak tudom. Elképesztő a négy gól, hét perc alatt lőtte meg a mesterhármast. A meccset interneten követtem, nagyon örülök a sikerének.” 

Hahn János a Borsnak elárulta, akkor kereste meg Tusupot, amikor megtudta, hogy Szoboszlai Dominikot is ő edzi.

Már régóta figyeltem Shane munkáját, és amikor megtudtam, hogy Szoboszlai Dominik is részben az ő irányításával készül, menedzserem, Horváth Gábor közbenjárásával felvettem vele a kapcsolatot. Pszichésen is sokat segít, étkezési tanácsokat ad, hálás vagyok neki, mert sokkal erősebbnek érzem magam.” 

Card
 

LABDARÚGÓ NB I
10. FORDULÓ

Paksi FC–Puskás Akadémia FC 6–2 (3–1) 
Paks, Városi Stadion, 1089 néző. Vezette: Antal
Gólszerzők: Hahn (12., 15., 19., 49.), Bognár I. (52.), Ádám M. (81.), ill. Baluta (27.), Mance (85.)

ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT!  

Eredeti cikk

Comments are closed.