Hahn még barátkozik az elitklubbal; Holender szerint segíthet a Puskás Aréna varázsa

2020.11.08.
Comments off
20 Views

Hirdetés

A Ferencvárosnak a Mezőkövesd ellen egy félidő elég volt ahhoz, hogy a lényegi kérdést eldöntse, így a háromgólos előny birtokában még az is belefért, hogy a szünet után büntetőt hibázzon – a helyzetek alapján nagyobb lehetett volna a különbség. Az NB I másik vasárnapi meccsén a Kisvárda az élvonalban először nyert bajnoki mérkőzést a Zalaegerszeg ellen. Tudósítások, vélemények, elemzések a hétfői Nemzeti Sportban

Holender Filip szerint az Izland elleni csütörtöki Eb-pótselejtezőn élni kell az eséllyel! A gólpasszokkal kitűnő támadó a belgrádi beilleszkedésről, a győzelmi kényszerről és húszezer magyar szurkolóról is beszélt Pietsch Tibornak.

Egyre több labdája van otthon Hahn Jánosnak, a paksiak támadójának, aki négy gólt szerzett a Puskás Akadémia ellen, és még barátkozik vele, hogy a Nemzeti Sporttól kapott 10-es osztályzattal milyen fantasztikus játékosok közé került. Zombori András interjúja.

Jó reklámot csináltak. Chema Rodríguez, a férfi kézilabda-válogatott másodedzője úgy látja, akarattal és elszántsággal minden kompenzálható – ezt az újoncokkal felálló magyar csapat is bizonyította. Nagy Péter írása.

A várva várt nap. Vojvoda Dávid, a magyar kosárlabda-válogatott hátvédje amondó, a hosszú várakozás és a nyomás is közrejátszott az Alba döcögős rajtjában, amely mégis jól sikerült. A fehérváriak klasszisával Fazekas Zoltán beszélgetett.

Várjuk a folytatást. A Lengyelország elleni két győztes edzőmeccsen túl is csak jó tapasztalatokat szerzett egymásról a férfi jégkorong-válogatott és új szövetségi kapitánya, Sean Simpson. Szűcs András háttéranyaga.

Népsport-mellékletünk tartalmából. 1930: A bírókkal csak baj van; 1950: Sebes Gusztáv beszéde a legnagyobb siker; 1970: Oda a tekintély, de Bázelben nyertünk; Hol terem a tehetség? – Erdős József szerint.

Eredeti cikk

Comments are closed.