A regenerációt is nagyon komolyan veszi válogatott játékosunk az év meccse előtt

2020.11.06.
Comments off
11 Views

Rendkívül sűrű a versenynaptár Kleinheisler László számára is, aki újfent meghívást kapott a magyar válogatottba, így a horvát élvonalban szereplő Eszékkel lejátszott bajnoki mérkőzéseket követően három fontos találkozó – az Izland elleni Eb-pótselejtező, valamint két Nemzetek Ligája-meccs – vár rá címeres mezben.

A megfelelő regeneráció érdekében Kleinheisler is a Normatec Pulse Systemet használja, ami nem véletlenül a profi sportolók nagy kedvence.

A Normatec Pulse System egy olyan regenerációs “high-tech” technológiájú készülék, amely segítséget nyújt a bemelegítés alkalmával is, mivel serkenti a végtagokban a véráramlást, illetve egy kemény edzés után segít a fáradt izmokból eltávolítani a felgyülemlett tejsavat. Ezeket a tulajdonságokat már csak “megspékelték” azzal, hogy Bluetooth technológiával látták el a készülékeket, könnyebbé téve így a használatukat.

A Normatec hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

További információ itt található.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)

Eredeti cikk

Comments are closed.