Főszerepet játszott a bravúros fordításban – Nagy Ádám remek játékával támadt fel a Bristol

2020.11.04.
Comments off
13 Views

Kedden este először kezdett bokasérülése óta Nagy Ádám, az angol másodosztályú Bristol City magyar válogatott középpályása. A 25 éves játékos tevékeny részt vállalat abban, hogy csapata ötmeccses nyeretlenségi sorozatot követően hátrányból fordítva, 2-1-re nyert a Huddersfield vendégeként.

Nagy – aki a statisztikai adatok szerint a legtöbbet futotta a pályán – komoly mezőnymunkát végzett a kilencven perc során, és jó játékkal járult hozzá a kedd esti sikerhez. Teljesítménye mellett a klubhonlap sem ment el szó nélkül, amely a meccsvégi összegzésében kiemelte,

92.1%-os passzhatékonysággal vette ki részét csapata gördülékeny játékából.

A lefújás utáni értékelésében, Dean Holden vezetőedző is megdicsérte a magyar válogatott középpályást.

Mindenki fontos szerepet játszott a mai sikerben. Nagy Ádám nagyszerű teljesítményt nyújtott. Már a mérkőzés előtti délutánon a szállodában is lehetett látni, milyen összetartóak a játékosok és a szakmai stáb. Ezt láthattuk a meccsen is, és hallhattuk a lelátóról is, ahogyan a cserejátékosok bátorítják a társakat és a támogatásukat fejezik ki. Végül pedig azok is befolyással tudtak lenni a játékra, akik csereként szálltak be – kezdte a 41 éves szakember a bristolpost.co.uk-nak – Egyetértek azzal, hogy Callum O’Dowda nagyszerűen játszott, de idesorolnám Nagy Ádámot is, aki remekül teljesített, rengeteget futott és nagyon sokat egy az egyezett a középpályán, neki köszönhetően többször is felértünk a kapu elé az első játékrészben. Kiemelkedő volt az energiaszintje.

Nagyról hasonlóan jó véleménnyel volt a fentebb említett portál, amelytől hatos osztályzatot kapott.

A szezonban az első meccsét játszotta a magyar játékos, ennek ellenére kiváló teljesítményt nyújtott. Egyszerűen tette a dolgát, ami hiányzott eddig a csapatból. Ez talán a reneszánszának a kezdete lehet – olvasható a magyar válogatott középpályásról az értékelés.

Légiósok: Nagy Ádámmal fordított és 5 meccs után nyert a csapata Angliában – videó

Eredeti cikk

Comments are closed.