Az FTC a Juve ellen készül; Lőw Zsolt visszatér Lipcsébe

2020.11.03.
Comments off
8 Views

• Lőw Zsolt korábban csak akkor járt a Red Bull Arena vendégöltözőjében, ha az ellenfélnél akadt ismerőse. A Leipzig elleni szerdai Bajnokok Ligája-csoportmeccsére készülő Paris Saint-Germain másodedzője két és negyed év elteltével tér vissza korábbi sikerei színhelyére. A családdal 2018 júliusában költöztek Párizsba, azóta egyszer sem járt Lipcsében. Igaz, a mostani látogatás nem nevezhető idillinek, mert bár az emlékek előjönnek, nem találkozhat a régi szomszédokkal, a barátokkal, mivel az előírásokat betartva buborékban lesznek. A tréner arról is beszélt, hogy egyre nagyobb gondban vannak, folyamatosan gyengül a keretük.

• A teniszben szokatlan, hogy valaki októberben már a következő idényre készül, ám a világjárvány alatt ezen sem szabad csodálkozni. Balázs Attila nem kezdte még ilyen korán az alapozást, de jelenleg ilyen időket élünk. A magyar Davis-kupa-válogatott 32 éves alapembere, aki sérülései miatt 2014 és 2016 között szüneteltette a karrierjét, harminc felett jutott el odáig, ahová mindig is vágyott: bekerült a top 100-ba a világranglistán, a Roland Garroson pedig megszerezte első győzelmét Grand Slam-főtáblán. Ennek ellenére lapunknak azt mondta, vegyes érzésekkel gondol vissza 2020-ra.

• Az év legerősebb mezőnye jött össze a Rally Hungaryre, az élmezőnyből legalább tízen szögezték le, hogy nyerni érkeznek Nyíregyházára. A nehézségét nemcsak a pályák adják, hanem az időjárás is. Remélhetőleg nem lesznek még egyszer olyan ridegek az égiek, mint tavaly, mert a nagy esőben és ködben kissé kaotikusan alakultak az események. A négyszeres abszolút magyar bajnok Herczig Norbert, aki navigátorával, Ferencz Ramónnal immár három éve az Európa-bajnoki mezőny tagja arról is beszélt lapunknak, mennyire változtatta meg a világjárvány a rali Eb-t.

Eredeti cikk

Comments are closed.