Vidi: “Játszósabb csapat vagyunk, több helyzetet dolgozunk ki, mint a Fradi”

2020.10.30.
Comments off
9 Views

Szombaton este rendezik a labdarúgó OTP Bank Liga csúcsrangadóját, a címvédő és listavezető Ferencváros a MOL Fehérvár FC vendége lesz. A bajnoki előtt a molcsapat.hu a Vidi két magyar válogatott játékosát, Nikolics Nemanját és Kovácsik Ádámot kérdezte arról, hogyan kapható el Szergej Rebrov együttese.

– Nullára le kell hozni a mérkőzést – kezdte Nikolics. – A lényeg, hogy hazai pályán játszunk és ezt meg is kell mutatni. Nagyon agresszívnak kell lenni, minden párharcba úgy kell belemenni, hogy meg akarjuk nyerni. Támadásban és védekezésben is labdabiztosnak kell lennünk. Ahogy láttuk, az utóbbi hetekben megtaláltuk azt a vonalat, azt a támadójátékot, amit erőltetni akarunk. A helyzetkihasználáson van mit javítanunk, az ilyen meccseken nem fér bele, hogy elpuskázzunk pár helyzetet és fussunk az eredmény után. Mint minden meccsen, ez is lesznek helyzeteink, azokat kell értékesíteni. Több olyan játékos van, akire oda kell figyelnünk, jó csapatuk van, jó mérkőzésre számítok, de bízom a saját csapatomban és remélem, hogy nyerni is tudunk. Mindenféleképpen úgy kell belemennünk ebbe a mérkőzésbe, mint minden hazaiba, hogy mi irányítsunk és magabiztosságot kell sugározni.

– Mindenképpen bátor játék, kiegyensúlyozottság és akarat – ezt már Kovácsik mondta arra a kérdésre, mi kell ahhoz, hogy felülmúlják a Fradit. – Játszósabb csapat vagyunk, több helyzetet dolgozunk ki, mint a Ferencváros. Én azt mondanám, több helyzetünk is lesz, azon fog múlni, mennyire fogjuk tudni ezeket kihasználni. Nem vennék ki egy játékost sem a Fradiból, igazából minden poszton megvan a megfelelő képességű játékosuk, de nekünk is, úgyhogy biztosan kiegyenlített mérkőzés lesz, ahol otthon akarjuk tartani a három pontot.

Eredeti cikk

Comments are closed.