A Dinamo edzője majdnem mindent a piros lapra fogott: “Ezt a meccset nekünk kellett volna megnyernünk”

2020.10.29.
Comments off
15 Views

A Ferencváros hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott az ukrán Dinamo Kijev ellen a BL csoportkörének 2. fordulójában. A vendégek emberhátrányban fejezték be az összecsapást, Sydorchuk a 86. percben állt ki második sárgával. Ez utóbbi momentumot tartotta sorsfordítónak a Dinamo román szakvezetője, Mircea Lucescu, aki így nyilatkozott a találkozót követő sajtótájékoztatón.

Furcsa egy mérkőzés volt… Az első félidőben dominált a csapat, a másodikban aztán megkaptuk az első gólt, onnantól sokkal bátrabb lett az ellenfelünk. A kiállítás felborította a terveinket, rosszabb is lett a játékunk. Jött a második hazai találat, a Ferencváros emberelőnyben már sokkal többet támadott. A piros lap előtt minden a terv szerint ment a részünkről, Sidorcsuk fontos játékosunk, aki hibázott, de lehet, hogy én is hibáztam…

Az ellenfél cseréi nem biztos, hogy erősítették a játékukat, az viszont biztos, hogy a kiállítás gyengítette a miénket.

A csapat fizikai állapota és a koncentrációja is jó volt, kontrolláltuk is a mérkőzést, meg kellett volna szereznünk a harmadik-negyedik gólt is és akkor nincs miről beszélni.

A Ferencváros jó csapat, sokat fejlődött az elmúlt években, Rebrov európai szintű játékosokat hozott ide jó pénzért, akikkel jó munkát is végzett, sok mérkőzésüket megnéztem. De ezt a meccset nekünk kellett volna megnyernünk.

Rebrov a Fradi pontszerzése után: “Örülök, hogy döntetlent értünk el, főleg 0-2-t követően”

Eredeti cikk

Comments are closed.