MOL Magyar Kupa: Az Újpest vezetőedző nélkül is kiütötte a Dunaújvárost – videó

2020.10.28.
Comments off
10 Views

Az Újpest hamar, az 5. percben megszerezte a vezetést, ekkor Beridze tizenhatos sarkáról elvégzett szabadrúgása a rövid felsőben kötött ki. Ezután több lehetősége volt a grúz szélsőnek arra, hogy növelje csapata előnyét, de ez nem sikerült. A félidő végére a Dunaújváros magára talált. A 30. percben Baosic maradt le Novákról, aki kapura tört, de a védő az utolsó pillanatokban utolérte, és visszaszerezte a labdát.

A második játékrész elején megszórta ellenfelét az Újpest, negyedóra alatt berámolt újabb három gólt. A hajrában egy szép támadás végén a csereként beállt Stieber lőtt 13 méterről a bal sarokba, így végül 6-0-ra nyertek a lilák és bejutottak a legjobb 32 csapat közé.

Érdekesség, hogy Predrag Rogan távollétében Babócsy András megbízott edzőként irányította az Újpestet.

MOL Magyar Kupa, 7. forduló

Dunaújváros-Újpest 0-6 (Beridze 6., 51., Bacsa 47., Gigic 54., Katona 67., Stieber 88.)

Dunaújváros: Orczi – Barta, Hompót, Vadász (Varga 80.), Báló (Áman 12.) – Markovics, Halász (Héjjas 55.) – Kesztyűs, Szepessy (Novák 80.), Dorogi – Novák

Újpest: Banai – Pauljevic (Rossy 70.), Baosic, Ristevski, Cerqueira – Katona, Mitrovic (Antonov 61.), Szakály P. – Bacsa, Gigic, Beridze (Stieber Z. 61.)

MK: Gálázott az MTK, könnyed Vidi- és Kövesd-siker, a koronavírus miatt nem állt ki az NB II-es csapat ellenfele – eredmények, videó

Eredeti cikk

Comments are closed.