NB I: “Bízom benne, hogy a külső körülmények nem befolyásolják a mérkőzés eredményét” – edzői várakozások

2020.10.24.
Comments off
11 Views

MTK Budapest-Kisvárda, 14:45

Michael Boris (MTK Budapest):Jön a következő összecsapás a Kisvárda ellen, amely szintén jó csapat, tapasztalt, erős játékosokkal. Készülnünk kell, hiszen ez is ugyanolyan nehéz találkozó lesz, mint a múlt heti, vagy talán még nehezebb. Örülök, ha ilyet kérdeztek, hiszen tavaly a Dorog ellen is sikerült megszakítani a rossz sorozatot. Nem foglalkozunk azzal, mi történt a múltban, de vannak olyan csapatok, amelyek ellen szívesebben játszunk. Az egész heti munkát bele kell tennünk a szombati meccsbe, hiszen remek ellenfél látogat ide. A történelem nem a mi oldalunkon van, ezen szeretnénk változtatni. A meccs mindig a hét legfontosabb napja számunkra és a szurkolók számára is. Szeretnénk pontokat szerezni, hiszen minimum 45 pontot akarunk begyűjteni a bajnokságban. Kilenc pontot elvesztettünk a közelmúltban, ezt kellene mindenképp pótolni. Szombaton újra elkezdhetünk pontokra vadászni. (mtkbudapest.hu)

Supka Attila (Kisvárda): – Természetesen mint minden csapatot, mi is elemezzük az MTK játékát. Az, hogy ki mennyire fogja ismerni a másik csapatát, az a mérkőzés után fog kiderülni. Kiindulva az elmúlt mérkőzéseinkből, hogyha ugyanolyan lesz a hozzáállásunk, és ugyanúgy koncentráltak leszünk, mint az elmúlt mérkőzéseken idegenben (Mezőkövesd, Újpest, Honvéd), akkor eredményesen tudunk szerepelni az MTK ellen is. Tudjuk, hogy mit játszottak az elmúlt időszakban, tudjuk, milyen rendszerben játszottak a Puskás Akadémia ellen, és tudjuk azt is, kik azok a a játékosok, akikre figyelni kell. Ahogy eddig is mondtam, nekünk a saját játékunkkal kell foglalkozni. Minden meccs más, ez a mérkőzés is teljesen más lesz. Nekünk csapatként kell kimenni, és ha így megyünk ki, akkor jó eredménnyel tudunk eljönni. Mindenki tudott edzeni az elmúlt időszakban, leszámítva Kravcsenkót, akit megműtöttek. A bőség zavarával vagyunk most, mindenkinek meg kell harcolnia a pozíciójáért azért, hogy bekerüljön a csapatba. Abba a csapatban, amelyik jól teljesített. Bízom benne, hogy a a versenyhelyzet jó hatással lesz a játékunkra is. (kisvardafc.hu)

Paksi FC-Honvéd, 17:00

Hegedüs Lajos (Paksi FC játékosa): – Nagyon reméljük, hogy úgy folytatjuk a további összecsapásainkat is, mint ahogy az elmúlt hármat abbahagytuk. A bajnokságban csak a pontok számítanak, azt kell tehát továbbra is csinálnunk, amit nemrég elkezdtünk, hisz’ látható, ilyen hozzáállással és akarattal szépen lehet gyűjtögetni, menni előre. (paksifc.hu)

Bódog Tamás (Honvéd):Mindenképpen nehéz mérkőzés elé nézünk, mivel a Paksnak nagyon jót tett az edzőváltás, azóta háromból három mérkőzést nyertek meg, és lehet látni rajtuk azt az élvezetet, amit a győzelmek adnak. Mi azon vagyunk, hogy a saját pozitív lendületünket továbbvigyük és eredményesek legyünk. Tisztában vagyunk az ellenfél erősségeivel és gyengéivel, a héten jól edzettünk, remek hozzáállással, mindenképpen szeretnénk megnyerni a paksi bajnokit. Bízom benne, hogy a külső körülmények nem befolyásolják a mérkőzés eredményét. (honvedfc.hu)

Ferencváros-Újpest, 19:30

Szergej Rebrov (Ferencváros):Minden játékos álma olyan találkozókon játszani, mint amilyen a Barcelona elleni idegenbeli csoportmeccs volt. Persze az eredménnyel nem lehetünk elégedettek, de nem könnyű a világ legjobbjai ellen játszani. Mindenki értékes tapasztalatokkal gazdagodott, a szintlépéshez elengedhetetlen, hogy folyamatosan különböző ingerek érjék a játékosokat. Tudjuk a dolgunkat, sűrű a menetrend, de az Újpest elleni találkozón is csak a győzelem lehet a célunk. Tudom, hogy a szurkolóinknak nagyon fontosak az Újpest elleni derbik, így nincs más dolgunk, mint kiszolgálni őket! Jövőre is szeretnénk a Bajnokok Ligájában játszani, ehhez viszont újra bajnoki címet kell szerezni, így minden meccs nagyon fontos! (fradi.hu)

Predrag Rogan (Újpest):Meg kell mutatnunk a Ferencvárosnak, hogy képesek vagyunk a végsőkig küzdeni. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy győzelmet arassunk. Ezzel a céllal megyünk a Fradi pályájára.

NB I: Megint Bogár vezeti a Fradi-Újpest derbit – bíróküldés

Eredeti cikk

Comments are closed.