NB I: Megint Bogár vezeti a Fradi-Újpest derbit – bíróküldés

2020.10.23.
Comments off
7 Views

Az előző szezonhoz hasonlóan ezúttal is Bogár Gergő vezeti a szombaton, 19.30 órakor esedékes Ferencváros-Újpest rangadót. A 29 éves salgótarjáni születésű játékvezető mérföldkőhöz érkezett pályafutásában, hiszen a mostani hétvégén a magyar élvonalban a 30. mérkőzésére készül.

Segítői asszisztensként Szert Balázs és Szécsényi István, tartalékként Horváth Róbert, alapvonali játékvezetőként Karakó Ferenc és Lovas László lesznek.

Bogár 2018. szeptember 1-jén debütált az NB I-ben játékvezetőként: azóta 87 találkozón működött közre – 58 alkalommal alapvonali bíróként, 29-szor játékvezetőként dirigált a meccseken, ezeken összesen 138 sárga lapot és 8 pirosat osztott ki – derül ki a focibiro.hu statisztikájából.

A két csapat legutóbbi egymás elleni találkozóját június 20-án rendezték, a Groupama Arénában 16 ezer néző előtt Franck Boli gólja döntött a hazaiak javára.

Szombaton a 14.45-kor kezdődő MTK Budapest-Kisvárda összecsapáson Antal Péter og fújni. A 17 órakor esedékes Paksi FC-Honvéd párharcon Farkas Ádám dirigál majd. A vasárnapi ZTE FC-Budafok, Mezőkövesd-MOL Fehérvár FC és a DVTK-Puskás Akadémiai bíróinak kilétére még nem derült fény.

35 évesen visszavonult a magyar játékvezető: “Nagy élmény volt az Európa Liga-elődöntő Kassaival”

Eredeti cikk

Comments are closed.