Pjanic: “Csapatként volt jó a Fradi, megérdemelten játszik a BL-ben” – így értékelt a Barca-sztár

2020.10.21.
Comments off
47 Views

Dibusz Dénes, Tokmac Nguen és Sigér Dávid után a katalánok világklasszis középpályása, Miralem Pjanic is nyilatkozott az M4 Sportnak az 5-1-re végződő Barcelona-Ferencváros Bajnokok Ligája-csoportmeccs után. A bosnyák játékos gratulált a Fradinak, de összességében megérdemeltnek tartotta a hazai sikert.

– Tudtuk, hogy a Ferencváros jó csapat, nem fél támadni, futballozni, vannak gyors játékosaik elöl. Volt egy komoly gólhelyzetük, szerencsések voltunk a kapufájuknál. Összességében megérdemelten győztünk, kontrolláltuk a meccset, mi voltuk a jobbak, de természetesen nagyon tiszteljük őket, gratulálunk nekik. Ismerem Civicet és Kovacevicet a bosnyák válogatottból, de nem emelnék ki senkit tőlük, csapatként volt jó a Ferencváros, megérdemelten játszik a Bajnokok Ligájában. Tudjuk, hogy minden meccs nehéz ebben a sorozatban, fontos volt, hogy jól kezdjünk, úgyhogy boldogok vagyunk – mondta az M4-nek Pjanic.

Rebrov: “Megvolt az esélyünk, hogy közelebb kerüljünk a Barcához”; Koeman: “Azt kérdezi, meglepett-e a Fradi?” – értékelések

Eredeti cikk

Comments are closed.